Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaměřil jsem se na tuto větu: "Táta pil, máma byla taky často na pracáku, sociální pracovnice si u nich podávaly dveře. Jeho vlastní bratr má ale čistý trestní rejstřík, vystudovanou vysokou školu a fungující manželství."

Z toho podle mě vyplývá, že mužský a ženský vzor jsou mýty. I když oba dva bratři vyrůstali ve stejném prostředí, vychovávali je stejní lidé a k oběma tedy měli i stejný přístup, jeden se chová rozumně, druhý nikoliv. Jeden si dokáže manželství udržet či si najít vhodnou partnerku, druhý nikoliv.

0 0
možnosti

Nu já si tak po rocích svého života myslím, že se rodíme jako tabula rasa a život nám do ní dělá vrypy. Pak vezmeme rydlo a ryjeme sami. Život? Bůh? A my ryjeme do toho. Každý máme svoji historii, svoje zkušenosti, svoje poznání. A když dospějeme k tomu, že s dobrými lidmi se nám vychází lépe, tak je začneme vyhledávat a přizpůsobovat se jim. Každý z nás vycházíme do života z rodiny a ze školy nějak deformovaní. A je na nás, abychom se znormalizovali, zařadili a byli si vzájemně užiteční. Protože vzájemná služba a láska a práce nás drží při životě. Někdo si to zjednodušuje, že sex a práce nás drží při životě. A prý na stará kolena nám už zbývá jen ta práce... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2086x
negativní optimista

Seznam rubrik